MEISTÄ

MyNetDeal on yhteisö ja kokoontumispaikka verkkokauppojen alennuskoodeille, tarjouksille ja kampanjoille. MyNetDealin tarkoituksena on helpottaa voimassa olevien alennuskoodien ja tarjousten hakua. Siksi annamme jäsenillemme mahdollisuuden muokata profiilisivuaan jäsenen omien kiinnostuksen kohteiden ja toimintojen mukaan. Lue lisää toimintatavoistamme


Tallenna kauppoja
MyNetDealissa jäsenet voivat tallentaa suosikkikauppansa profiiliinsa ja saada helposti saatavilla olevan yleiskatsauksen suosikkikauppoihin linkitetyistä alennuskoodeista, tarjouksista, kampanjoista ja tarjouksista.

Tilaus kauppaan
Myymälätilaus tarkoittaa, että MyNetDeal lähettää jäsenelle sähköpostilla uutiskirjeen tai ilmoituksen, jossa on tietoa siitä, että suosikkikauppa on saanut kiinnostavan alennuskoodin tai tarjouksen. Näiden palveluiden ja räätälöityjen ratkaisujen avulla MyNetDeal toivoo, että vierailijoidemme ei tarvitse metsästää tarjouksia, eikä heidän tarvitse jälleen missata hyvää tarjousta tai alennuskoodia suosikkiliikkeidensä osalta.

Hyvä teko - jakaminen
Me MyNetDealilla ajattelemme, että on mukavaa jakaa ja tehdä hyviä tekoja, kun voimme. Siksi olemme antaneet jäsenillemme mahdollisuuden jakaa alennuskoodeja, tarjouksia tai tarjouksia muiden säästävien jäsenten kanssa MyNetDealissa.

Yhteisö hallitsee sisältöä
Koska päätavoitteemme on mukauttaa MyNetDealin sisältö jäsentemme toiveiden mukaan, meidän on tärkeää tietää, mitä he ajattelevat. Siksi meillä on äänestysjärjestelmä jokaiselle sivustolle lähetetylle kupongille. Äänestysjärjestelmän kautta saamme palautetta MyNetDealin alennuskoodeista ja tarjouksista ja voimme jatkossakin räätälöidä sisältöä jäsenillemme.


MYNETDEALIN TAKAINEN TIIMI


KARIN LINDBERG


Business Dev. & Content Manager
Markkinaasiantuntija: Ruotsi

Karin Lindberg

Lue lisää minusta


LISE HENRIKSEN


SEO & Content Manager
Markkinaasiantuntija: Tanska

Lise Henriksen

Lue lisää minusta


EMMA HANSEN


Markkinaasiantuntija: Norja ja Iso-Britannia

Emma Hansen

Lue lisää minusta


AINO LEHTINEN


Markkinaasiantuntija: Suomi

Aino Lehtinen

Lue lisää minusta


Etsimme aina älykkäitä, määrätietoisia ihmisiä, jotka haluavat pitää hauskaa työssä. Jos kiinnostuit, lähetä spontaani hakemus karin.lindberg@mynetdeal.se.

Vapaita työpaikkoja:
- Senior SEO Manager
- Markkinaasiantuntija: Espanja
- Markkinaasiantuntija: Ranska


MyNetDeal AB
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
+46709232323
ÄLÄ KOSKAAN ENÄÄ KOSKAA MISSAA TARJOUSTA!
Tallenna lempikauppasi!
×
Registeröidy ja ala maksaa vähemmän!


takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

Valitse vähintään 2 suosikkikauppaa

Näytä enemmän

Valitse vähintään 2 kategoriaa

Button description

Tallenna suosikkikauppasi klikkaamallaa ikonia:
Tallenna suosikkikampanjasi klikkaamalla ikonia:

Voit pitää kirjaa suosikkikauppasi tarjouksista asettamalla ilmoitukset päälle asetuksistasi. Älä koskaan missaa enää tarjousta!
×
Haluatko varmasti tilata sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset?


Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset!

×
Kiitos, että tilasit alennuskoodi/tarjous päivityksemme. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun löydämme uusia kampanjoita ja kuponkeja valitsemillesi kaupoille.
×