KÄYTTÖEHDOT

1. Perustiedot henkilötiedoista
Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää elävään, fyysiseen henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietoja IP-osoitteesta ja palveluiden käytöstäsi voidaan myös katsoa henkilötiedoiksi näissä olosuhteissa. Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan kaikkea henkilötietojen käyttöä, esimerkiksi keräämistä, siirtämistä ja tallentamista. Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan osapuolta, joka yksin tai yhdessä toisen osapuolen kanssa määrittelee tietojen tarkoituksen ja tavan, jolla niitä käsitellään. Henkilötiedoista vastaavalla on lopullinen vastuu siitä, että käsittely tapahtuu henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoavustaja on osapuoli, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta. MyNetDeal on vastuussa henkilötiedoista


2. Millaisia ​​tietoja keräämme?

Tekninen kirjaus

Kun vierailet sivuillamme, järjestelmä- ja sovelluslokiin kirjataan tekniset tiedot, kuten IP-osoite, minkä sivun olet pyytänyt ja mitä tietoja on lähetetty pyynnön yhteydessä (esimerkiksi tiedot laitteesta ja verkkoselaimesta). Käytämme näitä tietoja palveluidemme valvontaan sekä virheiden ja väärinkäytösten havaitsemiseen. Tietoja säilytetään yleensä kaksi vuotta. Tällaisten tietojen säilyttämisen oikeudellinen perusta on oikeutettu etu.

Verkon tilastot
Käytämme Google Analyticsia saadaksemme paremman käsityksen siitä, miten ihmiset käyttävät palveluitamme, mukaan lukien millä sivuilla he vierailevat, mitä he napsauttavat, mistä ne tulevat ja teknisiä tietoja käyttämästään laitteesta. Emme pysty tunnistamaan henkilöitä tämän tietokannan perusteella. Tällaisten tietojen säilyttämisen oikeudellinen perusta on oikeutettu etu. Tietokapselimme (evästeet) ovat lyhytikäisiä ja ne on rajoitettu nykyiselle verkkosivustolle. Tietoja tapahtumista, klikkauksista ja vastaavista säilytetään 14 kuukautta. Google on näiden Yhdysvalloissa tai Euroopassa tallennettujen ja Privacy Shield -sopimuksen kattamien tietojen henkilötietojen käsittelijä.

Uutiskirje
Jos haluat saada sähköpostiviestejä uusista alennuskoodeista ja tarjouksista, sinun on rekisteröitävä sähköpostisi meille. Tallennamme myös myymälän nimen ja sen sivun tunnuksen, jolle rekisteröidyt. Tämä on tallennettu, jotta voidaan kommunikoida kanssasi sähköpostitse. Kun saat uutiskirjeitä, voimme sähköpostipalveluntarjoajastasi ja -asiakkaastasi riippuen nähdä, oletko avannut sähköpostin ja mitä linkkejä olet saattanut napsauttaa. Saamme myös tietoja, jos sähköpostiisi toimittamisessa on ongelmia. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa napsauttamalla kunkin sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä. Tallennus perustuu suostumukseesi.

Klikkaa tarjouksia ja mainoksia
Kun napsautat tarjouksia sivuillamme, kirjaamme kyseisen napsautuksen sekä verkkotilastoihin että erilliseen lokiin. Käytämme näitä tietoja ensisijaisesti tarjousten luokitteluun ja sisällön priorisoimiseen, mutta myös ongelmien ja palvelun mahdollisen väärinkäytön havaitsemiseen. Kirjaamme aluksi IP-osoitteen ja tietokapselit. Kuuden kuukauden kuluttua nämä tiedot anonymisoidaan. Tällaisten tietojen säilyttämisen oikeudellinen perusta on oikeutettu etu. Sitä käytetään, jotta voimme ymmärtää, miten verkkosivujamme käytetään ja parantaaksemme niitä Useat sivuiltamme löytämistäsi tarjouksista on merkitty selvästi mainoksiksi. Kun napsautat näitä linkkejä / painikkeita, sinut ohjataan mainostajan määrittelemään ulkoiseen osoitteeseen. Pääsääntöisesti sinut lähetetään ensin liikennettä seuraavalle yritykselle. Seurantapalveluntarjoajat työskentelevät verkkosivustojemme ulkopuolella, eikä MyNetDeal hallitse sitä, mitä mainostajien tai heidän alihankkijoidensa verkkosivustoilla tapahtuu.

Tapahtumat mainoksista
Jos teet ostoksen jonkin ilmoituksemme kautta, voimme useimmissa tapauksissa saada tietoa ostoksesta. Tämä sisältää aina, missä kaupassa olet tehnyt ostoksia, ajan, tilauksen määrän ja oman viittauksemme ostoa edeltävään napsautukseen. Joissakin tapauksissa saamme tilausnumerot osana tapahtuman tunnistamista ja/tai tietoja tuotteista. Linkitämme mainostajien tapahtumat kirjautuneeseen napsautukseen ja mahdollisesti Google Analyticsiin. Tietoja käytetään palveluidemme mittaamiseen, tarjouksia ja myymälöitä sijoittumiseen sen mukaan, mitä käyttäjämme todella käyttävät, laskutukseen ja sisäiseen täsmäytykseen. Säilytämme tietoja rajoittamattoman ajan, mutta niitä ei voi linkittää yksityishenkilöön, koska klikkaus on anonymisoitu.Tällaisten tietojen säilyttämisen oikeudellinen perusta on, että niitä käytetään oikeutettuihin etuihin.


3. Tietokapselit (evästeet)
Google Analytics tallentaa kolme tietokapselia:
_ga - käyttäjän tunnistamiseen
_gid - erottaa käyttäjät toisistaan
_gat - rajoittaa kirjattujen viestien määrää
Näiden tietokapseleiden käyttöikä on rajoitettu 60 päivään ja ne on rajoitettu MyNetDeal ylläpitämien verkkosivustojen osiin. Huomaa, että saatat saada muita tietokapseleita verkkotunnuksessa, jossa toimitamme palvelumme. Verkkoselaimesi lähettää ne meille automaattisesti, mutta MyNetDeal ei käsittele niitä.


4. Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietokäytännöstämme tai henkilötietojen käytöstämme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen contact@smynetdeal.fi.


5. Sinun oikeutesi
Jokaisella kysyjällä on oikeus saada perustietoa henkilötietojen käsittelystä yrityksessä. MyNetDeal on jakanut tämäntyyppisiä tietoja tässä käytännössä. Jokaisella järjestelmiimme rekisteröityneellä on oikeus päästä käsiksi omiin tietoihinsa asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Tämä antaa sinulle oikeuden:
• päästä käsiksi omiin tietoihisi ja siihen, mitä olemme sinusta tallentaneet
• korjata, poistaa ja täydentää virheellisiä, puutteellisia tietoja
• voidaksemme kiistää tietojen käsittelymme
• voidakseen peruuttaa aikaisemman suostumuksen
• tiedon siirrettävyyteen. Tarvittaessa voit siirtää suostumuksella keräämämme tiedot toiseen ratkaisuun.
MyNetDeal on vastattava tiedusteluihin 30 päivän kuluessa.

ÄLÄ KOSKAAN ENÄÄ KOSKAA MISSAA TARJOUSTA!
Tallenna lempikauppasi!
×
Registeröidy ja ala maksaa vähemmän!


takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

takaisin sisäänkirjautumiseen

Valitse vähintään 2 suosikkikauppaa

Näytä enemmän

Valitse vähintään 2 kategoriaa

Button description

Tallenna suosikkikauppasi klikkaamallaa ikonia:
Tallenna suosikkikampanjasi klikkaamalla ikonia:

Voit pitää kirjaa suosikkikauppasi tarjouksista asettamalla ilmoitukset päälle asetuksistasi. Älä koskaan missaa enää tarjousta!
×
Haluatko varmasti tilata sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset?


Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi sähköpostipäivitykset viimeisimmistä alennuskoodit ja tarjoukset!

×
Kiitos, että tilasit alennuskoodi/tarjous päivityksemme. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun löydämme uusia kampanjoita ja kuponkeja valitsemillesi kaupoille.
×